С преиздадени сертификати вече могат да се похвалят и пловдивчани.

...
С преиздадени сертификати вече могат да се похвалят и пловдивчани.
Коментари Харесай

Пловдивчани вече взеха новите сертификати

С преиздадени документи към този момент могат да се похвалят и пловдивчани. Това съобщи доктор Аргир Аргиров, заместител шеф на РЗИ-Пловдив, пред „ Марица “. Това става, макар че към момента не е спуснато съответно разпореждане от Министерството на здравеопазването към РЗИ-тата по какъв начин тъкмо да се случва процесът. Официално преиздаването ще стартира от 4 юни.

Д-р Аргиров посочи, че първите, сдобили се с новата версия на документа, са в действителност тези, при които е имало неточност в остарелия вид. Тъй като системата изисква при подаване на сигнал за сбъркани данни, информацията да се изпраща от районните здравни инспекции към Министерството, се оказва, че при поправката документът незабавно се преиздава.

За момента РЗИ-Пловдив уведомява, че към момента чака повече информация за всеобщото преиздаване на имунизационните документи. От институцията прецизираха, че с изненада са разбрали, че поправените документи се връщат преиздадени. За в този момент единственотото, което е несъмнено, е по какъв начин ще наподобяват документите в новия си вид. Предстои да научим по кое време и по какъв начин ще бъдат преиздавани и за всички останали пловдивчани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР