С представяне на доклади по актуални теми, на много високо

...
С представяне на доклади по актуални теми, на много високо
Коментари Харесай

Студенти медици представиха научни доклади на висок форум в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

С показване на отчети по настоящи тематики, на доста високо ниво мина Четвъртата студентска научна конференция на Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “.

Организатори на форума са Факултет по публично здраве и здравни грижи, Медицински факултет и Медицински лицей към бургаския ВУЗ.

В рамките дневно бяха показани 28 отчета, по които са работили 42-ма студенти и 25 университетски наставници.

За изключителния си труд и мотивация участниците бяха поздравени от зам.-кмета по обучение, опазване на здравето, обществени действия и юношески политики на Община Бургас Йорданка Ананиева.

Признание за научния си принос студентите получиха от ректора на университета проф. Магдалена Миткова, декана на Медицинския факултет проф. Христо Бозов и от зам.-декана на Факултета по публично здраве и здравни грижи проф. Евдокия Сотирова.

Председател на организационния комитет на конференцията е зам.-ректора доцент Светлана Желева, а научният комитет е поверен на доцент Галина Терзиева.

Студентите и техните наставници показаха отчети по напълно настоящи тематики свързани с новите провокации в медицината. Сред тях са „ Насилието в здравната процедура “, „ Бърнаут – мираж или реалност. Проучване на студентското мнение в компетентност „Медицинска сестра“, “THREE-PARENT IVF ” – новаторски способ в асистираната репродукция “, „ Особености на протичането на Covid-19 при дамите “, „ Виртуалната и добавена действителност в образованието на актуалната акушерка “ и т.н.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР