С представители на браншовите организации на заетите в строително-инвестиционен процес

...
С представители на браншовите организации на заетите в строително-инвестиционен процес
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на ГЕРБ в Ловеч Валентина Недялкова: Обсъдихме важни въпроси от национално ниво с бизнеса

С представители на браншовите организации на заетите в строително-инвестиционен развой обсъдихме значимите за бранша въпроси от национално и районно равнище. Заедно с регионалния координатор на ГЕРБ Николай Нанков, ръководител на районната комисия в Народното събрание ги информирахме за огромните планове, за които има капацитет да се случат при добър синхрон сред централна и локална власт. Като възобновяване на проблематичните ВиК сектори, нови водохващания, с цел да се облекчи казусът с водоподаването, саниране, републиканска и общинска инфраструктура, облагородяване на градската среда. Това съобщи претендентът за кмет на Ловеч от ГЕРБ-СДС Валентина Недялкова.

" На срещата участваха лидерът на листата ни за общински съветници Ирина Митева и четвъртият Георги Терзийски ", разясни тя.

" Браншът повдигна значими градоустройствени въпроси, на които ще се търси решение. Приветстваха поръчката ни, че в случай че управляваме общината през идващия мандат, ще е с напълно нов екип от способени заместник-кметове. Внимателно ще се сортират и ръководителите на обособените общински комисии като водеща ще е експертността и опита в обособените ресори ", посочи кандидат-кметът.

Недялкова добави: " Благодарихме на бизнеса за позитивната среща. И на готовността му в бъдеще да обсъждаме значимите въпроси и да стигаме дружно до най-хубавите решения за общината и за съгражданите ни. "



(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР