С предизборен митинг в село Вълнари, ДПС откри кампанията за

...
С предизборен митинг в село Вълнари, ДПС откри кампанията за
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от село Вълнари: В нашата община Никола Козлево хората не трябва да се страхуват да изразят волята си

С избирателен протест в село Вълнари, Движение за права и свободи откри акцията за избор на кмет на община Никола Козлево, за общински съветници и за кметове на кметства. Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ прикани за поддръжка на претендентите на Движението, с цел да се приложи в община моделът на отвореното ръководство – присъединяване на жители във вземането на решенията и в контрола по осъществяването им.

„ Какво направиха нашите сътрудници. Минаха през всички обитаеми места, когато бяха общите събрания и направиха указател на всичките тематики и проблеми, които би трябвало да взема решение локалната власт в съответните обитаеми места.

После направиха разширено съвещание на Общинския съвет дружно с всички кметове на кметства и ги подредиха по приоритет. Хората знаят до каква степен е стигнало, какво следва и по кое време ще се реши съответният проблем. Ето това е Движението за права и свободи, съобщи водачът на Движение за права и свободи.

С тези темпове, с които сега се развива България, нашите деца ще бъдат в Западна Европа, сподели още водачът. С тези темпове няма да стигнем надалеч. Карадайъ сподели, че България има потребност от ускорено догонващо развиване, а ние в Движение за права и свободи имаме ясната стратегия по какъв начин да го създадем, разгласи той.

Ще го създадем, тъй като ние милеем за нашата страна и би трябвало да дадем бъдеще на нашите деца. Ние сме длъжни да създадем условия с нашия честен и почтен труд нашите деца да имат заслужен живот в нашата татковина и в нашата община Никола Козлево, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Карадайъ сподели още, че хората не би трябвало да се опасяват да изразят волята си, тъй като хората са силата.

„ Тези, които си мислят, че може да уплашат този народ, горделив, почтен, работлив, с чест и достолепие желае да живее, няма по какъв начин да го допуснем “, бе безапелационен Карадайъ.

Мустафа Карадайъ прикани на 27 октомври да се гласоподава с бюлетина номер 55 и още на първи тур общината да има кмет от Движение за права и свободи, а той да стартира от първия ден да работи за решение на проблемите на общината.

На предизборния протест участваха още зам.-председателят на Народно събрание доктор Нигяр Джафер, зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид и някогашният депутат Христо Бисеров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР