С празнична програма, посветена на Деня на Европа, Областният информационен

...
С празнична програма, посветена на Деня на Европа, Областният информационен
Коментари Харесай

С приемна на открито, флашмоб, музика и пленер празнуваме Деня на Европа

С празнична стратегия, отдадена на Деня на Европа, Областният информативен център и Община Бургас ще отбележат 9 май. През целия ден в разнообразни точки на града са планувани събития за бургазлии от всички възрасти.

Разнообразните начинания ще започват с открита приемна на мрежата от организации, представляващи институциите на Европейския съюз в града. Представители от Областния информативен център, Европа Директно - Бургас, EURES и EURAXESS ще дават експертна информация и подпомагане на жители, неправителствения бранш, бизнеса и всички заинтригувани страни.

Програмата ще продължи с ексцентрична арт игра под формата на флашмоб " Евро Одисея ". Ученици от ПГЧЕ " Васил Левски " ще накарат историята на Европейския съюз да оживее пред постройката на Община Бургас.

В 12:00 часа по традиция ще звучат европейски творби от репертоара на Бургаския духов оркестър.

Мястото на осъществяване на събитията са площад „ Толерантност “ /Градинката до Часовника/, площад „ Атанас Сиреков “ и открита сцена „ Часовника “.

Празничният ден ще приключи в 14.00 часа в Културен център „ Морско казино “, където гениите на Центъра за поддръжка на личностното развиване ще изложат претворена „ Европа на белия лист “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР