С правосъдната реформа се справиха, та сега са се заели

...
С правосъдната реформа се справиха, та сега са се заели
Коментари Харесай

Димитър Стоянов скочи на Христо Иванов: Не се справи с правосъдната реформа, сега посяга към армията

" С правосъдната промяна се оправиха, та в този момент са се заели да модернизират и армията ни! "

С подобен подигравателен пост излезе министърът на защитата Димитър Стоянов във връзка днешната тв изява ва Христо Иванов, който изиска

" да пратим на Украйна наши комплекси за противовъздушна защита (ПВО) - ракети С-200, чийто запас така и така изтича след година, и да ги сменяем със модерно въоръжение ". 

 

Ето целият пост на Димитър Стоянов:

 

" Модернизацията на Българската войска се трансформира в предизборна дъвка в устата на някои " специалисти "!

 

С правосъдната промяна се оправиха, та в този момент са се заели да модернизират и армията ни!

 

Дали Христо Иванов знае какъв брой е цената на един зенитно-ракетен комплекс, какъв брой са нужни и след какъв брой време ще бъдат доставени? Знае толкоз, колкото и за ресурса на ракетите! "

 

Пред БТВ съпредседателят на Демократична България  Христо Иванов прикани служебното държавно управление да даде отговор какви са проектите му за усвояването на финансовия ресурс от американски фонд за превъоръжаване на българската войска, тъй като можем да изпуснем опцията, в случай че не реагираме в точния момент.

 

Той отговори и на думите на президента по-рано през днешния ден, който за следващ път упрекна политиците от Демократична България, без да ги посочва, че са от " партията на войната ".

 

" Радев може колкото желае да назовава съперниците си партия на войната, само че това не го прави партия на мира, а партия на обслужването на Кремъл. Защото да откажеш помощ, без да се лишаваш от отбранителни качества, а в противен случай, да ги усилваш - кого обслужваш, в случай че не господаря на Кремъл? ", попита Иванов.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР