С право може да се каже, че Меган Маркъл е

...
С право може да се каже, че Меган Маркъл е
Коментари Харесай

Шокиращо е как се държи принц Чарлз със снаха си Меган Маркъл! Ето как нарича съпругата на сина си Хари

С право може да се каже, че Меган Маркъл е много издръжлива. Начинът, по който посреща цялото медийно внимание, още откакто връзката й с принц Хари стана обществена, е много самоуверен.
А принц Чарлз е забелязал издръжливостта на Маркъл. До такава степен, че е основал прякор за нея въз основа на това качество.
Принцът на Уелс наричал новата си снаха „ волфрам “ – корав и необичаен метал – като удостоверение за това, че тя е „ мощна и непоколебима “, съгласно английските медии. Той постоянно я наричал „ здравенячка “.
Принц Чарлз се възхищава на Меган за силата й и за поддръжката, която оказва на Хари, споделя източник в обявата.

Прякорът сигурно е чудноват, само че пък и в действителност, в действителност благ. Медиите на Острова настояват, че Маркъл е помогнала на принц Хари да се откаже от тютюнопушенето и да живее по по-здравословен метод, тъй че прозвището й сигурно е целесъобразно.
За страничните наблюдаващи наподобява, че Маркъл и принц Чарлз имат много близки връзки. След като бащата на Маркъл не можа да участва на кралската женитба, принц Чарлс беше този, който води булката до младоженеца в църквата и съобщи, че е „ разчувстван “ от тази чест.
За Маркъл също се твърди, че е помогнала на принца на Уелс да заздрави връзката със сина си.
Принц Чарлз също по този начин сипел похвали за Маркъл: „ Тя е толкоз умна и толкоз хубава. И прави Хари благополучен. Така че няма по какъв начин да не я харесваме “, счита той.
Източник jenata.blitz.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР