С право Ивана си е заслужила да я наричат певицата

...
С право Ивана си е заслужила да я наричат певицата
Коментари Харесай

Ивана ги размаза като хлебарки: Одъртяваме ами! Никоя колежка няма общо с фотошопа си!

С право Ивана си е заслужила да я назовават певицата и любимката на народа, тъй като е естествена и не й пука. Тя потвърди това с последното си изявление, което касаеше типа й и измамите с фотошопа.

Сигурни сме, че на доста чалгарки и силиконови кифли им е призляло от думите на Ивана, че всичко, което виждаме в нета, е фотошоп и ретуш. И нито една от дамите на тези обработени фотоси и фотосесии не наподобява на себе си.

" Ама за какво вярвате на тези нелепости?! Разбира се, че остаряваме. Аз нямам проблем с одъртяването, тъпо е, в случай че други го имат. Човек би трябвало да се смята блажен в случай че остарява, тъй като, както е казано, това е привилегия и подарък, които не се дават на всеки. Молете се да ви се дадат, а не ревете, че имате следващата гънка!

Колкото до това, което почитателите виждат в мрежите - благи хора, това не е истината. Лицата, които гледате, нямат нищо общо с действителността и по тази причина не се косете, че нямате съвършената кожа - те също я нямат, нито фигура ", сподели Ивана, с което обезпечено е разплакала не една и две от колежките си фръцли.

В мрежата обаче я поздравиха и дори я приветстваха за директността и куража да бъде себе си.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР