С право го наричат секс символът на арабския свят. Омар

...
С право го наричат секс символът на арабския свят. Омар
Коментари Харесай

Как изглежда най-красивият арабин в света?

С право го назовават секс признакът на арабския свят . Омар Боркан Ал Гала, стихотворец, фотограф и модел от Ирак, е доста хубав и всички дами от Близкия изток въздишат по него.

                 

Щом се появи пред очите на нежния пол, Омар постоянно ги вълнува и кара сърцата им да бият с непозната мощ. Красотата му даже смути управляващите в Саудитска Арабия. За да избегнат всевъзможни провинения, те го изгониха от страната с претекста, че " непотребната прелест на младия арабин се отразява зле на локалните девойки и дами ".

Този случай обаче добави към поета единствено спомагателна популярност към неговата огромна известност. И Омар Боркан още веднъж беше приет за най-красивия мъж, тъй като няма по какъв начин да се скрие, че той безусловно се къпе в лъчите на женската обич и внимание . А някои, в разгара на бляна си даже подаряват на Омар скъпи коли , без да издават името си.
                 

Иракчанинът е изключително сполучлив в обществените мрежи, с помощта на което натрупа милиони в банковата си сметка. Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на стилния подиум коства на организациите милиони долари, които наред попълнят финансите му . Така той се радва на първокласни къщи в Дубай, Ванкувър, забележителен паркинг с съвременни скъпи коли - арабският стихотворец си живее сносно.

                 

Омар признава, че не минава и ден без някоя дама да му признае възприятията си на страницата му в Instagram. Но най-болезненият въпрос за милионите му последователки е, че красивият арабин е правилен единствено на една жена . Той е бясно влюбен в законната си брачна половинка - саудитската дизайнерка Ясмин Оуейда.

Двамата живеят в Канада, където отглеждат сина си Дияб. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР