С правилния подход препятствията се превръщат в три етапа по

...
С правилния подход препятствията се превръщат в три етапа по
Коментари Харесай

Думите, които определят пътя

С верния метод трудностите се трансформират в три стадия по пътя към триумфа, сигурен е създателят на „ Лилава крава “, маркетологът Сет Годин

В креативната работа има три казуса. Първо, начинаещите не са задоволително положителни. Факт. Но всичко се трансформира, в случай че прибавим към това изказване " към момента "   - " Не си задоволително добър към момента. "

Не си коства да се преструваме, че в действителност сме разбрали това обръщение, преди в действителност да сме го създали. Контрапродуктивно е да се заеме такава нежна позиция пред лицето на рецензията. Всъщност, думите „ не си толкоз добър “ са тъкмо това, което човек би трябвало да чуе в началния стадий, тъй като му оказват помощ да разбере по какъв начин да стане по-добър.

Второ, когато стартираме да развиваме умения и да предлагаме нещо скъпо, някои хора не престават настойчиво да потвърждават, че не сме задоволително положителни. Отлично. Това споделя нещо за тях, за това, което желаят и от какво се нуждаят. А ние ще предложим нашето водачество и принос на някой различен - на някой, който приема и желае нашата работа. Малката жизнеспособна публика не е компромис, а път напред. Намерете търсещите и нетърпеливите за новото. Служете на тях.

Опасността е в това, че в случай че чуете отвод по време на този стадий, може да решите, че не сте постигнали нищо. А в действителност, може би просто би трябвало да си дадете сметка, че не достигате до верните хора.

И третият проблем затваря кръга. Възможно е към момента да не сме задоволително положителни и да има прекомерно малко хора, които харесват нашия артикул. Просто не сме задоволително положителни за избрана част от пазара. Е, ние одобряваме тази истина и започваме през цялото време. Все още не сме задоволително положителни. Не сме практикували задоволително, не сме разбирали задоволително жанра и по какъв начин да изразим себе си по-добре в него. Все още не сме толкоз положителни. Поне за тази аудитория.

И тогава ставаме по-добри.

Рано или късно тези три провокации ще се трансфорат в три съществени стадия по пътя към огромни промени и работа, с които се гордеем.

Сет Годин, seths.blog
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР