С появата на домашен любимец в къщата цялото семейство е

...
С появата на домашен любимец в къщата цялото семейство е
Коментари Харесай

Какво издава името на домашния любимец за неговия собственик?

С появяването на домакински любим в къщата цялото семейство е изправено пред сложна задача - да му избере име. Тогава въображението и творчеството на притежателите на процедура нямат граници.

Така по паркове и градинки се разхождат четириноги с какви ли не имена. Някои от тях са "типични " за типа им, други са човешки, трети - на исторически персони или кино герои. Но какво споделя за притежателя името на домашния му любим?

Име на човек

Ако домашният любим носи човешко име, това значи, че той е признат наедно с другите членове на фамилията в дома и към него се отнасят като към човек. Собственикът му най-вероятно е подходил към домашния си любим като към дете или като към брат/сестра. Най-вероятно на домашното куче или котка му се споделят секрети, приказват му и го почитат. Собствениците на тези животни са доста чувствителни и наблюдателни. Оценяват честността и положителните хора.

Име на историческа личност/герой от митология

Ако домашният любим носи такова име това значи, че притежателят му е образован човек, интересуващ се от история, който обича да възнамерява нещата напред във времето. Той може би е могъщ, престижът в семейството. Този вид притежатели постоянно са индивидуалисти, които имат дълбока причина да изберат тъкмо това име за домашния си любим.

Име на книжовен или кино воин

Най-вероятно притежателят на това животно обича да чете книги или да гледа филми. Изборът на име на любимеца му кореспондира директно с негов обичан воин, на който той се възхищава или желае да наподобява. Този вид хора са интелигентни, обичат да оставят положително първо усещане.

Име на храна

Ако домашният любим се споделя Бисквитка, Палачинка, Кюфте или нещо производно, значи той е най-глезеният в семейството. Собственикът му обича да го глези, само че обича да глези и себе си. Най-вероятно този човек не обича живота на бързи обороти, а прави всичко, както си би трябвало. За него удоволствието е на първо място.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР