С повишено внимание трябва да се шофира в района на

...
С повишено внимание трябва да се шофира в района на
Коментари Харесай

Шофьорите да внимават по пътя за Маказа в района на Великденче

С нараснало внимание би трябвало да се кара в региона на село Великденчи по първокласния път за Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа и Гърция, осведоми БНР. Там се подменят мантинели, само че не са сложени обозначителни знаци, които да предизвестяват водачите. Това заяви слушател на Радио Кърджали, който пътува тази заран в сектора. Пътят е със завои и видимостта е понижена, вероятни са произшествия, разяснява нашият слушател.
По данни на Агенция " Пътна инфраструктура " ремонтни действия в област Кърджали се правят по третокласния път Джебел – Мишевско – Синчец – (път Ардино – Бойно) от км 1+000 до км 8+000. Там се ремонтира асфалтовата настилка и е належащо нараснало внимание при шофиране. Ремонтът ще продължи до 31 май.
От АПИ припомнят, че придвижването по път III-508 Джебел – Рогозче – Фотиново в сектора Самодива – разклон Стоманци от км 17+700 до км 20+700 е лимитирано в двете направления заради свлачищни процеси. Движението се контролира от пътни знаци. Обходният маршрут е по път I-5 разклон Джебел – Върбен, по път III-867 Хаджийско – разклон Стоманци и назад.
Движението по път III-592 Момчилград – Подкова в сектора разклон Багрянка – Прогрес от км 1+800 до км 2+200 е лимитирана за МПС над 3,5 тона поради понижен габарит на мостово оборудване.
Обходният маршрут е по път II-59 Момчилград до основен път I-5, по път I-5 Върхари – Садовица – Загорско – Върбен, по път III-592 Подкова – Прогрес и назад. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР