С повишените нива на търсене гейминг платформите трябва да бъдат

...
С повишените нива на търсене гейминг платформите трябва да бъдат
Коментари Харесай

Equinix ускорява дигиталната инфраструктура на Ubisoft


С нарасналите равнища на търсене гейминг платформите би трябвало да бъдат поддържани от постоянна инфраструктура
(снимка: Equinix)

Equinix, световната компания за цифрова инфраструктура, б е определена от i3D.net – снабдител на услуги за хостинг на приложения и инфраструктура, за поддръжка на неговата платформа за гейминг.

Придобита от едно от най-големите имена в гейминг промишлеността – Ubisoft, i3D.net предлага световна мрежа с минимални забавяния. Компанията подписа партньорство с Equinix, с цел да си обезпечи по-голяма непосредственост до своите крайни консуматори, в резултат на скока в потреблението.

Гейминг пазарът отбелязва стабилен напредък, а съгласно прогнозите ще доближи 46,7 милиарда щатски $ през 2025 година, по отношение на 42,2 милиарда щатски $ през 2020 година В допълнение към органичното разгръщане в световен проект, i3D.net отбелязва и забележителен растеж на гейминг бизнеса, което наложи удвояване на потенциала.

Със скока в потреблението и търсенето в световен мащаб на реалистично и поредно преживяване на крайния консуматор, както и излизането на пазара на нови игри, събитията по електронни спортове и растежите в известността на избрани игри, потребността от високоскоростна съгласуваност за синхронизиране на игри и извършване на проби за внедряване се усили.

i3D.net измести своята платформа за гейминг в Platform Equinix, като се интегрира в 38 International Business Exchange (IBX) центрове за данни, намиращи се на територията на Америка, Азиатско-тихоокеанския район и Европа, с цел да обезпечи съгласуваност с минимални забавяния, нужна за обезпечаване на безпроблемно преживяване по време на игра.
още по тематиката
Широкоразпространеното внедряване на облачни решения и достъпът до тях трансформираха метода, по който се създават, дават и играят видео и мобилните игри. Чрез смяна в архитектурата на своята поддържаща цифрова инфраструктура, i3D.net може да предложи скалируемост и неотложно реалистично преживяване без значение от местоположението.

„ Геймърите постоянно се стремят към повишение на своето равнище и възстановяване на личните умения, както и разширение на гейм базата, като чакат същото и от разработчиците и доставчиците. С нарасналите равнища на търсене гейминг платформите би трябвало да бъдат поддържани от постоянна цифрова инфраструктура, която да разреши прехвърлянето на информация с висока скорост. Така ще се обезпечи безпроблемна игра с допустимо най-голямата отбрана за запазване данните на играчите ”, разяснява договорката Мат Джордж, шеф „ Сегментиран маркетинг ” за района EMEA в Equinix.

Компанията ще обезпечи на i3D.net високо обвързвана световна инфраструктура, която предлага нужните мощ за обработка и мрежова скорост за бързо създаване на игри посредством „ point-to-point ” метод.

Центровете на Equinix са в основата на единния портал, предлаган от i3D.net на клиентите, посредством който могат елементарно да скалират гейминг среди с голям брой благоприятни условия за персонализиране и трафик за допустимо най-хубавото потребителско прекарване. Порталът разпределя гейминг трафика на няколко разнообразни облачни акаунта, нужни на геймърите от AWS, Гугъл Cloud и Microsoft Azure, посредством взаимосвързаност сред 40 точки.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР