С повече от 300 международни марки, завладяващи възможности за развлечение

...
С повече от 300 международни марки, завладяващи възможности за развлечение
Коментари Харесай

Потреблението в Китай продължава да регистрира висок ръст, подкрепено от цялостното икономическо възстановяване

С повече от 300 интернационалните марки, завладяващи благоприятни условия за забавление и извършване на покупки, както и система за „ образован екскурзовод “, бизнес регионът Florentia Village в Тиендзин се възползва от скорошния растеж в потреблението освен в града, само че и в цялата страна като цяло.

Като едно от известните места за извършване на покупки в Тиендзин, бизнес регионът регистрира повече от 1 милион визити през януари, достигайки връх за този интервал от годината. Само по време на Пролетния фестивал през 2023 година там са били регистрирани 300 000 визити и търговски оборот от 160 милиона юана (около 23,2 милиона щатски долара).

През последните години Тиендзин подхваща съответни стъпки за възстановяване на процеса на извършване на покупки, които включват 24-часово предложение на артикули и услуги и непрекъснато възстановяване на удовлетвореността на потребителите, удобството и качеството на услугите. Според Националното статистическо ръководство вътрешното ползване в Китай продължава да пораства, като продажбите на дребно на потребителски артикули са се нараснали с 5,8 % на годишна база през първите три месеца, възлизайки общо на към 11,49 трилиона юана. Само през март месец продажбите на дребно са скочили с 10,6% на годишна база.

Това демонстрира позитивни резултати освен в страната, само че и в целия свят. Например възстановяващите се изходящи и входящи пътувания в Китай инжектират нова сила в световния туристически пазар. „ Оживеният китайски потребителски пазар ще обезпечи значима поддръжка за възобновяване на международната стопанска система “, сподели Ю Йондин, специалист от Китайската академия за обществени науки.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР