С постоянството си на терена Кристиано Роналдо е вече повече

...
С постоянството си на терена Кристиано Роналдо е вече повече
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо има биометрични данни на 23-годишен спортист

С постоянството си на терена Кристиано Роналдо е към този момент повече от 10 години под светлината на прожекторите и продължава да написа история. На 33 години звездата на " Реал " (Мадрид) демонстрира забележителна физическа форма, като краят на кариерата му наподобява надалеч във времето.

Изключителният атлетизъм на Роналдо е забележим и с просто око, само че биометричните данни на португалеца хвърлят по-детайлен взор върху формата му. Според отчет на треньорския щаб на " Реал " физическите резултати на Роналдо са сравними с тези на 23-годишен деен състезател.

Нападателят има едвам 7% подкожни мазнини и 50% от тялото му е мускулна маса. Обикновено тялото на футболистите е формирано от към 10-11% подкожни мазнини и рядко мускулната им маса надвишава 46%.

Добрата физическа форма на Роналдо му разрешава да прави акробатични осъществявания като задната ножица против " Ювентус ". Анализаторите на beIN sport пресметнаха, че Роналдо е ритнал топката на височина от 2.23 метра от земята при зрелищния гол.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР