С постановление № 260 от 24 ноември 2017 година Министерският

...
С постановление № 260 от 24 ноември 2017 година Министерският
Коментари Харесай

Отпускат на Тетевен 1 млн. лева за ремонт на общинската пътна и улична мрежа

С разпореждане № 260 от 24 ноември 2017 година Министерският съвет утвърди спомагателни разходи/трансфери за 2017 година в общ размер 70 035 304 лева, които ще бъдат разпределени по бюджетите на огромен брой общини. От тях в Община Тетевен ще постъпят 1 000 000 лева за ремонт на общинската пътна мрежа и уличната мрежа в града и обитаемоте места в общината.
„ Изключително значима помощ от страна на държавното управление към Община Тетевен – навременна и витално нужна както с оглед трагичното положение на пътната и улична мрежа, по този начин и с оглед затрудненото ни финансово положение “, сподели кметът на Тетевен доктор Мадлена Бояджиева и акцентира, че сходни целеви средства се отпускат за пръв път на Община Тетевен.
„ Инфраструктурата, изключително пътната и уличната мрежа в общината е доста амортизирана, не е поддържана години наред и се нуждае от незабавен ремонт. Убедена съм, че тези средства, които ще бъдат включена в капиталовата стратегия за 2018г., ще допринесат за забележителното възстановяване на улиците и пътищата в общината “, добави още кметът. Д-р Бояджиева изрази признателност към държавното управление, министрите на финансите и на районното развиване и благоустройството, за оказаната поддръжка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР