С постановление на прокурор в Районна прокуратура – Самоков, Териториално

...
С постановление на прокурор в Районна прокуратура – Самоков, Териториално
Коментари Харесай

25-годишен смаза от бой жената, от която има три деца

С разпореждане на прокурор в Районна прокуратура – Самоков, Териториално поделение – Ихтиман, 25-годишният К.Б. е притеглен в качеството на обвинен по досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета и закана с ликвидиране. Деянията са осъществени при изискванията на домашно принуждение.

В хода на следствието са събрани доказателства за това, че в интервала 11.11.2023 година - 13.11.2023 година в гр. Ихтиман К.Б. нанесъл побой на А.А., с която живее на фамилни начала и има три деца. Той нанасял удари по главата и тялото й с юмруци, ритници и ръкохватка от метла. Деянието е било предшествано от редовно физическо и психическо принуждение над потърпевшата. С дейностите си обвиненият предизвикал на А.А. травматични увреждания - травми и кръвонасядания. Освен това на 12.11.2023 година в къща в гр. Ихтиман обвиненият се заканил с ликвидиране на дамата, което е могло да възбуди състоятелен боязън у нея за реализирането му. 

По делото са извършени разпити на очевидци, приложени са медицински документи, протокол за освидетелстване и други писмени доказателства. От справката за съдимост на обвинения К.Б. е видно, че той е осъждан за осъществени умишлени закононарушения от общ темперамент с влезнали в законна мощ присъди – причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение във връзка с същото потърпевшо лице.

Обвиняемият е с неприятни характеристични данни, голям брой криминалистически регистрации, одобрени незаконни привички и е персона с висока степен на социална заплаха. Понастоящем К.Б. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на прокурор. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР