С постановката „Мъжка бърлога ще зарадва почитателите си Домът на

...
С постановката „Мъжка бърлога ще зарадва почитателите си Домът на
Коментари Харесай

Постановката „Мъжка бърлога“ ще бъде поставена в Дом на енергетика

С постановката „ Мъжка бърлога " ще зарадва феновете си Домът на енергетика. На 17 май, от 18.30 часа, на сцената на културната институция мажете да гледате сектакъла. Комедията е от основателите на няколко сполучливи театрални произведения, признати с интерес от аудиторията в последно време - „ Жена ми се споделя Борис ", „ Баща ми се споделя Мария " и „ Кучки ".

Автор е Кристоф Магнусон, а текстът е в превод на Боян Иванов. Режисьор е Асен Блатечки, музиката е дело на Христо Намлиев, сценографията - на Анелия Райкова, а костюмите сортира Лиляна Гергишанова.

В функциите ще влязат обичаните артисти Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков - Шайбата или Даниел Пеев.



Трима другари са си обзавели " мъжка стая " в под земята етаж на огромен мол. Там те намират избавление след изморителното съботно петчасово извършване на покупки с дамите си. В своя скришен оазис те могат необезпокоявани от никого да се занимават със своите занимания, да се оплакват от дамите си и да вършат смели проекти за бъдещето. Комедийните обстановки, в които попадат, са предизвикани от един пожарникар, който желае да закрие тяхното леговище.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР