С пост във Фейсбук режисьорът Максим Генчев обяви, че търси

...
С пост във Фейсбук режисьорът Максим Генчев обяви, че търси
Коментари Харесай

Максим Генчев издирва телефона на Корнелия Нинова

С пост във Facebook режисьорът Максим Генчев разгласи, че търси телефонния номер на Корнелия Нинова. Генчев не прецизира по какви аргументи търси лидерката на Българска социалистическа партия, само че евентуално има връзка с интереса на Нинова към това дали дъщерята на Румен Радев ще взе участие във филм, финансиран от Българска национална телевизия.

Припомняме, че по време на съвещание на комисията по просвета и медии Нинова попита дали „ президентската щерка “ взе участие в продукция, която се финансира от държавната телевизия. На съвещанието беше и шефът на медията Емил Кошлуков във връзка на рецензиите за кино лентата „ Ботев “ на Максим Генчев.  

Нинова помоли Кошлуков да изясни какво е присъединяване на Българска национална телевизия във кино лентата „ Ботев “, както и в нов филм на Генчев, в който се твърди, че ще взе участие дъщерята на президента Румен Радев Дарина.

Директорът на Българска национална телевизия се базира на Закона за филмовата промишленост, като добави, че двете кино сесии, в които е бил шеф на публичната телевизия, са дадени над 12,5 млн. лв. за българското кино, което не се е случвало в предходните пет години.

Лидерката на Българска социалистическа партия продължи да упорства за отговор.  

„ Да, президентска щерка взе участие във филм, финансиран от Българска национална телевизия. Мога да ви кажа за какво: тъй като брачната половинка му умря и той умря, и единствено тя остана... Само Станка Желева е - дъщерята на Желю Желев. “

„ Иронията в тази ситуация е неуместна. Знаете за кое присъединяване и за коя щерка на президента приказвам. Пишат всички медии, господин Кошлуков, попитали сме Ви поради публичната реакция ", сподели Нинова.  

Тя разгласи, че от Българска социалистическа партия ще внесат план на решение в Народното събрание, с което Сметната палата да направи одит за законосъобразността към изразходването на средствата в Българска национална телевизия, идващи от джоба на данъкоплатците. „ Също по този начин ще сезираме Съвет за електронни медии - за правомерност, за президентски дъщери - всичко! От-до “, сподели още Корнелия Нинова.  

В последна сметка Кошлуков разгласи изказванията за присъединяване на Дарина Радева във филм, финансиран от Българска национална телевизия, за „ неистини и злословия в медиите “. Нинова обаче не се съгласи и съобщи, че самията Максим Генчев е оповестил присъединяване на Радева в собствен план.   



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР