С пост във Facebook от прокуратурата определиха брифинга на премиера

...
С пост във Facebook от прокуратурата определиха брифинга на премиера
Коментари Харесай

Прокуратурата: Къде в материалите от МВР Рашков вижда постановления за привличане на обвиняем

С пост във Фейсбук от прокуратурата дефинираха брифинга на премиера и министъра на вътрешните работи от нощес като " чиста политика. И нещо съществено ".

Късно нощес Кирил Петков и Бойко Рашков приказваха в постройката на Министерския съвет, описаха за дейностите на полицията по инспекцията, в границите на която бяха арестувани Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов.



Единствената тематика в брифинга, която има юридически темперамент и се нуждае от разяснение , са изказванията за изпратени постановления за привличане на обвинени лица, пък били и те без автограф, входящ номер и прочие, тъй като били „ копия “, написа в мнението на държавното обвиняване.

На страницата си в обществената мрежа прокуратурата публикува официалните описи на постъпилите от националната полиция “ в Софийската градска прокуратура четири тома с материали по досъдебно произвеждане по отношение на три политически лица.

" Къде в материалите от Министерство на вътрешните работи министър Рашков вижда постановления за привличане на обвинен ", задават въпрос от прокуратурата.


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР