С посрещането на 5-милионния си пътник за годината се похвали

...
С посрещането на 5-милионния си пътник за годината се похвали
Коментари Харесай

Летище София посрещна рекорден 5-милионен пътник

С посрещането на 5-милионния си пасажер за годината се похвали Летище София, на което през 2016 година не доближи единствено един ден за премине тази граница. Сега това е реалност два месеца преди края на 2017 година

Петмилионният пасажер на столичния аеропорт е 34-годишната Петя Стоянова, която е пристигнала в София с полет на " България Ер " от Варна. Тя получи ваучер за извършване на покупки в магазините на летището и кошница с цветя. От самолетната компания пък късметлийката получи златна карта за участие в програмата за лоялни клиенти.

Това е връх, който е реализиран за първи път в историята на българско летище с помощта на напъните на чиновниците му, на самолетните компании, на увеличените честоти на полетите по разнообразни направления, както и на новооткритите линии, разгласи изпълнителният шеф Владимир Рапонджиев.

Статистиката на летище София демонстрира, че най-предпочитаните дестинации за пътешестване през деветте месеца на 2017 година са Лондон (334 406 пътника), Франкфурт (130 028) и Мюнхен (129 156). Варна пък попада в топ 10 като заема 7-мо място (92 907).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР