С последното интервю на руския президент Владимир Путин бе дадена

...
С последното интервю на руския президент Владимир Путин бе дадена
Коментари Харесай

Брюксел: Путин повтори пред Тъкър Карлсън познатите лъжи и манипулации

С последното изявление на съветския президент Владимир Путин бе дадена още веднъж опция да повтори остарели неистини, довели до човешко страдалчество и военни закононарушения. Това съобщи Набила Масрали, представител на Европейската комисия, запитана за оценка на думите на съветския държавен глава, казани в интерювто му пред американския публицист Тъкър Карлсън.

" Не видяхме нищо ново в това изявление, Путин повтори остарели неистини и операции, изкривява обстоятелствата, прояви неприязън към Запада ", заключи представителят. " Съжаляваме, че получи опция да популяризира агитация ", добави тя.

" Путин повтори рисковите си и известни неистини за Украйна, които употребява в опрощение на войната. Тези неистини доведоха до човешко страдалчество, военни закононарушения и прояви на свирепост към украинците. Той още веднъж сподели, че няма интерес от същински стъпки в търсене на мир ", сподели още Масрали.

Путин сподели, че Русия ще се бие до дъно за ползите си. Ако желае в действителност да се бори за ползите на страната си и на руснаците, той би трябвало неотложно и абсолютно да изтегли военните сили и оборудването от Украйна съгласно интернационално приетите й граници. Той би трябвало да се погрижи за решаването на големите проблеми, пред които е изправено съветското общество, съобщи представителят на Еврокомисията.

Тя подсети, че на уеб сайтът могат да се намерят доста от лъжите на Путин, като посочи, че там са дадени над 16 хиляди такива образеца. 

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР