С последния си шут в мача Евертън се докопа до

...
С последния си шут в мача Евертън се докопа до
Коментари Харесай

Последният удар увеличи шансовете на Евертън за спасение

С последния си шут в мача Евертън се докопа до 1:1 при гостуването си на Уулвърхамптън в предпоследния си мач във Висшата лига и продължава борбата си за оцеляване. Джери Мина вкара за “карамелите ” секунди преди приключването на 9-минутното добавено време на второто полувреме.

Така съставът от Ливърпул има 2 точки повече от Лийдс, който е първият отбор под чертата. Йоркшърци и Лестър обаче са с дуел по-малко. Саутхамптън към този момент изпадна преди време. При тъждество в точките първо се гледа головата разлика. В последния си мач след седмица Евертън приема Борнемут.

Тимът от “Гудисън Парк ” не сподели съвсем нищо стойностно на стадиона на Уулвс и в 34-тата минута се оказа догонващ, откакто Хий-Чан Хуан довкара след удар на Адама Траоре.

Малко по-късно пък нападателят Доминик Калвърт-Люин напусна с контузия, което в допълнение усложни задачата на Шон Дайч.

През втората част “карамелите ” имаха един добър късмет посредством Демарай Грей в 69-ата минута, само че вратарят Даниел Бентли избави.

Решаваща интервенция под рамката направи и стражът на Евертън Джордан Пикфорд в продължението, което след това разреши голът на Мина да се окаже с цената на точка.

Уулвърхамптън пък не играе за нищо и идващия уикенд ще гостува на Арсенал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР