С последните три мача от групата за класиране между 11-и

...
С последните три мача от групата за класиране между 11-и
Коментари Харесай

Денят X: Кой ще отиде на бараж за оставане в елита

С последните три мача от групата за класиране сред 11-и и 16-о място в българското футболно състезание ще падне и последната въпросителна, а точно кой ще играе бараж със Спортист (Своге) за последното свободно място в елита за идващия сезон. Замесени в тази борба са Пирин, Хебър и Берое, като последните два тима излизат един против различен в Пазарджик. Не по-малко забавно ще е и в Париж, където Григор Димитров ще се опита да доближи четвъртфинала на " Ролан Гарос " в мач против германеца Александър Зверев.

 

ХЕБЪР - БЕРОЕ (ДНЕС, 18,30 ЧАСА) На стадион " Георги Бенковски " ще бъде повече от горещо, тъй като след края на мача единият тим ще ликува с оцеляването си в елита, до момента в който другият ще би трябвало да стартира да мисли за бараж със Спортист (Своге). Под управлението на Любослав Пенев домакините направиха чудеса от смелост в последните кръгове и от безнадеждно заседнал на дъното отбор в този момент са в обстановка да допират спасението.Хебър ще може да разчита на всичките си най-хубави футболисти и Пенев ще може да сглоби оптималния съгласно своите разбирания състав. Не е по този начин ситуацията в Берое, който ще бъде лишен поради санкции от трима играчи - Йоан Бауренски, Макс Челич и Гомес Сана. Драматичният завършек на мача с Пирин (1:1) в Стара Загора, когато успеха бе изпусната в 96-та минута, няма по какъв начин да не се отрази на душeвността на футболистите. Все отново Берое разполага с умел треньор лицето на Николай Киров, а и с задоволително положителни играчи.Нашата прогноза е, че тимът на Хебър ще бъде пренавит и под напрежение от задачата за победа непременно и това ще има негативен резултат. Берое се нуждае от точка, с цел да оцелее и чакаме да реализира задачата си.

ПРОГНОЗА: X2  1,77 ПИРИН - СПАРТАК Външно наблюдение (ДНЕС, 18,30 ЧАСА) Пирин е в ролята на тенисист, който е изиграл доста тежък мач (в случая сезон) и застава на линията с мачбол в джоба. Отборът от Благоевград претърпя доста сложни месеци, беше изоставен от притежателя си и непрекъснато бе малтретиран от безпаричие. Въпреки това футболистите се оправиха добре и при победа през днешния ден ще може да отварят шампанското дружно с правилните почитатели.

Спартак не съумя да се задържи в елита при влизането си предишното лято за пръв път от 13 години. Треньорът Димитър Димитров-Херо разгласи, че напуща и треньорския пост в този момент е незает. " Соколите " нямат никаква мотивация за дуела на стадион " Христо Ботев " в Благоевград, а също така няма да играят трима от асовете им. Ромееш Ивей пропуща срещата за насъбрани картони, а поради травми навън са Родни Антуи и Луан Да Силва.

Нашата прогноза е, че Пирин бързо ще реши изхода на мача с голове още през първото полувреме.

ПРОГНОЗА: 1/1 2,35

 

ГРИГОР ДИМИТРОВ - АЛЕКСАНДЪР ЗВЕРЕВ (ДНЕС, 21,15 ЧАСА) Най-добрият български тенисист демонстрира отлична форма в последния месец на клей. Той доближи финала на шампионата в Женева, а на " Ролан Гарос " досега е повече от безапелационен - три " чисти " победи с по 3:0 сета. Всичко това му дава убеденост и самочувствие, а и напредък в международната класация, където е пред завръщане в Топ 20. За да стане това факт, Гришо би трябвало да в профил и този противник.Александър Зверев обичайно е неуместен съперник за българина и в този момент също се чака доста тежък мач. Германецът демонстрира игра на приливи и отливи, само че все пак има нужната класа, с цел да разчита на пробив най-малко на полуфинал в шампионата от Големия шлем.Нашата прогноза е за оспорвана борба, която ще се реши в пет сета. И то в интерес на Григор! ПРОГНОЗА: 3:2 7,40    
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР