С поред нова разпространена информация се предполага, че за да

...
С поред нова разпространена информация се предполага, че за да
Коментари Харесай

Фалшива касова бележка за аборт подмамва Даяна за това интервю

С подред нова публикувана информация се допуска, че с цел да уреди скандалното си изявление с принцеса Даяна през 1995 година, журналистът на BBC Мартин Башир й посочил подправена "касова записка " за аборт на Тиги Леге-Бурк - някогашната бавачка на принц Уилям и принц Хари.

Смята се още, че Даяна е вярвала в желанието на брачна половинка си принц Чарлз да я убие, с цел да се ожени за Леге-Бурк, споделя

Убедеността на принцесата, че кралската бавачка е забременяла от Чарлз, водят до следствие от частния секретар на кралицата сър Робърт Фелоус, който е бил също и шурей на Даяна.

58-годишният Башир, който все още е редактор към BBC News, е упрекнат в потреблението на поредност от неистини и операции против принцесата на Уелс, с цел да я накара да даде изявление в предаването "Панорама ".

То става прословуто с откровенията за живота й като кралска персона и нейните връзки с принц Чарлз, едно от които е: "Бяхме трима в този брак, тъй че беше пренаселено. "

През октомври 2020 година Sunday Times заяви, че Башир е посочил и две подправени банкови извлечения на брата на Даяна, Чарлз Спенсър, в опит да го убеди, че един от чиновниците му извлича информация за фамилията им.

През ноември предходната година от BBC оповестиха, че са наели някогашен арбитър от Върховния съд на Англия – Джон Дайсън, за бъде извършено без значение следствие към появяването на Даяна в предаването "Панорама ".

Според Daily Mail лорд Дайсън схваща, че Даяна внезапно е трансформирала решението си да направи изявлението дни преди фотосите и че подправената квитанция за аборт я е убедила да се съгласи. Съобщава се още, че Дайсън ще разгласява цялостния си отчет през идните месеци.

Говорител на BBC споделя пред People в имейл:

"Мартин няма да разяснява обществено, до момента в който следствието продължава. BBC няма коментар по този въпрос. "

През 1995 година изявлението на Даяна води до заповед на кралица Елизабет за бракоразвод, откакто принцът и принцесата на Уелс към този момент са се разделили през 1992 година Процесът е финализиран през 1996 година, а Даяна умира на 36-годишна възраст след автомобилна злополука в Париж през август 1997 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР