С поръчението за изборна победа и с голяма разлика преди

...
С поръчението за изборна победа и с голяма разлика преди
Коментари Харесай

Борисов в Сандански: Последният ден Сандов  зачеркна целия проект за „Струма“, защото така на Киро баща му казал

С поръчението за изборна победа и с огромна разлика преди „ Продължаваме промяната “ и останалите партии излезе пред съпартийци и симпатизанти в Сандански водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Трябва да има разлика, другояче ще продължат да си мислят, че са нещо извънземно пристигнало отнякъде. Важно е ГЕРБ да се показват добре. Дали някой няма да стане народен представител в този момент, а другия път, ГЕРБ желае да възобнови най-малко 30% от управителните органи и всеки експерт ще откри път там. Сега работете за листата, тя е значима “, заръча на своите някогашният министър председател.

В Сандански Борисов даде обещание след спортна зала да направи и плувен басейн. И се възмути от бездействието и примирението на локалните за спрените планове. „ Не знам дали ме е гняв, или позор от всички нас – готово оборудване, в този момент щяхме да сме минали над Кресна, стои над 2 година, най-големите тунели и мостове стоят подготвени и неизползваеми и вие покорно ги гледате. 40 мин. карах през Кресна зад един тир.

Защо бе, хора, парите за „ Струма “ ги оставихме? Като овце с километри опашки, за какво – пристигнали двама от Харвард да ни научат… Поети са писали за тая безропотна работа! Последния ден Сандо (бившият министър Борислав Сандов бел. ред.) зачерта целия план, тъй като по този начин на Киро татко му споделил, и вие от Сандански мълчите. 2 година безмълвие на агнетата и колоните си вървят покорно “, ядоса се той за спряното строителство на автомагистрала „ Струма “. И предизвести – в случай че ГЕРБ не са голям % разлика,пътят през Кресна няма да стане. „ Те ви обират всеки ден. Те ви бъркат в джоба – по 30 млн. дневно отиват в Швейцария и ви го приказваме месец и половина. Първият афиш ми бе „ генерална смяна “, и смяната ми откраднаха, от всичко живо откраднаха “, продължи водачът на ГЕРБ.

Борисов и претенденти от партията не престават предизборната си обиколка в град Сандански. При претендентите от листата за Благоевград, в залата бе и лидерът на листата в Хасково – Делян Добрев. Добрев сподели графики с придвижването на цените на горивата, на главните хранителни артикули и икономическия напредък на страната, с цел да илюстрира какъв брой добре са се справяли Борисов и ГЕРБ с ръководството и по какъв начин Политическа партия са се провалили.

„ За мен господин Борисов е министър председател и постоянно ще си остане подобен “, съобщи Добрев под шумните овации и утвърждение на събралите се в залата.

„ Вие сте добър и простите на всички, само че когато се ощетява българския интерес и се бърка в джоба на българските жители, и има откраднати милиарди, би трябвало да има осъдени! 2,5 млрд.ги няма единствено от бензин и дизел, от газа – по100 млн. на месец изчезнаха. Това са 10 тунела, само че освен тунелите, а и парите ги няма. Това са „ Промяната “ “, съобщи лидерът на ГЕРБ в Хасково и някогашен енергиен министър. И настоя пред Борисов, че би трябвало да се потърси отговорност, защото за първи път от 14 година икономическият напредък на България е по-нисък от този в Европейски Съюз и непрестанно ни понижават прогнозата за напредък, в този момент е 2,1 ние забуксувахме. по тази причина господин министър председател, би трябвало да бъде потърсена отговорност,

Освен изборите за народни представители, от партията оповестиха, че слагат начало и на акцията за кмет на Сандански – техен претендент ще е Стоян Стоев, локалният общински началник на ГЕРБ. Евродепутатът Андрей Новаков пък показа Георги Георгиев като бъдещият представител на района в Народното събрание, от Сандански е и различен претендент от благоевградската листа на партията – доктор Миладинов.

 

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР