С помощта на технологиите вече е повече от лесно да

...
С помощта на технологиите вече е повече от лесно да
Коментари Харесай

Има ли смисъл да си броим крачките

С помощта на технологиите към този момент е повече от елементарно да следим разнообразни аспекти от живота си - от това по какъв брой часа на нощ спим пълноценно до това по какъв брой крачки вършим дневно. Дали има смисъл от сходни калкулации, е различен въпрос.

Именно на него желаеха да дадат отговор група откриватели от университета Сейнт Джордж в Лондон. След извършено проучване с 1300 участници се откри, че броенето на крачките в действителност е потребно.

Хората, които всекидневно наблюдават физическата си активност, била тя единствено вървене пешком, са в по-добро физическо положение и има по-малка възможност да се разболеят съществено.
 Снимка 430940

Независимо дали използваме смарт гривна или приложение на телефона си, да следим какъв брой крачки вършим дневно работи мотивиращо. Когато сами направляваме дейностите си и имаме действителна визия за тях, шансът да желаеме да реализираме повече е по-голям .

Ако използваме крачкомер през днешния ден, в продължение на най-малко три месеца, това ни учи на дисциплинираност и основава режим, който е много евентуално да съблюдаваме и след години, даже и тогава да не си броим всяка стъпка, написа Reuters.
 Ходенето и какъв брой тъкмо би трябвало да вървим, с цел да отслабнем
Колко да вървим, с цел да отслабнем

Доста повече, в сравнение с ни се желае

Десетте хиляди крачки може и да не са наложителни за всеки ден , само че сигурно ще се усещаме по-добре, в случай че ги достигнем и знаем, че сме го създали. А с мотивацията, която получаваме, сме подготвени за покоряването на все по-големи цели.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР