с помощта на технологиите DualCool и UVNano въздухът вкъщи е

...
с помощта на технологиите DualCool и UVNano въздухът вкъщи е
Коментари Харесай

Климатиците на LG с иновативни технологии за пречистване на въздуха

с помощта на технологиите DualCool и UVNano въздухът у дома е още по-чист

През последната година доста се усили времето, което прекарваме на закрити пространства. Ограниченията ни принудиха да пренесем офиса, фитнеса и обичания ресторант у дома. Така домът се трансформира в събирателна точка за всички наши интензивности, които преди извършвахме на открито. С цел да се погрижим за себе си и заобикалящата ни среда, е значимо да обърнем внимание на качеството на въздуха, който дишаме.
Проблемът със замърсяването на въздуха от фини прахови частици (ФПЧ) се следи изключително в огромните градове. С грижа за своите клиенти, LG сътвори новаторска технология 2-в-1 - климатизация и филтриране на въздуха. Продуктът от серията LG Dual Inverter CompressorTM е екипиран с технологията, която дава опцията за дейно премахване на праховите частици.
Dual Inverter технологията способства за отстраняването на звук и поддържането на мечтаната температура, до момента в който икономисва сила. Отличим с изключение на със своя интегриран двоен инверторен компресор, LG Dual Cool климатикът се разграничава и със датчик, улавящ концентрацията на ФПЧ с размер до 1 микрон. Вграденият йонизатор генерира йони, които поляризират частиците, замърсяващи въздуха, а магнитният филтър ги улавя.
За да се наблюдава качеството на въздуха, LG предлага вграден екран, който интуитивно отразява замърсяването на въздуха в помещението, като употребява четири цвята. Единствената по рода си технология пречиства и охлажда въздуха, подготвяйки дома ни за идните летни дни.
LG се грижи освен за здравословна среда вкъщи, само че и за спокойствието ни, като предлага 5 години гаранция за своите артикули от серията DUAL Inverter / Smart Inverter. Вместо общоприетите 3 години, компанията предлага цялостно гаранционно обслужване за всички недостатъци през интервала от 5 години от датата на закупуване. В правото на клиентите е включено и заместване на продукта при предпочитание от тяхна страна.

За да отговори потребностите на клиентите, LG прибавя новата UV Nano функционалност в системата PuriAir, която участва от 2021 година в сериите климатици - Artcool Mirror и Deluxe. Системата за филтриране се състои от няколко детайла: филтър, който не разрешава на едрите прахови частици да навлизат в тялото на климатика и автопочистване посредством изсушаване на всякаква влага.
Новото в тази серия е UV LED светлината, която поддържа ветрогенериращия вентилатор чист и пресен и отстранява 99,99% от бактериите, които полепват по кожата и дихателните ни пътища. Йонизаторът способства за намаляването на бактериите и неприятните миризми, които се популяризират към нас, а филтрите способстват за по-здравословен въздух без алергени. Новата серия на LG се отличава с бързо изстудяване и ниски равнища на звук, като по едно и също време с това пести и сила.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР