С помощта на нумерологията можете да определите най-успешните дни през

...
С помощта на нумерологията можете да определите най-успешните дни през
Коментари Харесай

Вече минаха три месеца, а късметът все ви подминава? Ето как да изчислите успешните дни през 2018 по датата си на раждане

С помощта на нумерологията можете да определите най-успешните дни през 2018 година. Едно просто пресмятане ще ви помогне да узнаете в кой ден шансът ще почука на вратата ви. Трябва да изчислите персоналното си число на шанса за 2018 година. Първо би трябвало да съберете цифрите от деня и месеца на раждането си. Например, 15.08 = 1 + 5 + 0 + 8 = 14 = 1 + 4 = 5. После прибавяме това число към резултата, получен от сбора на всички цифри от 2018: 2 + 0 + 1 + 8 = 11 = 2. В този образец персоналният номер на шанса ще е седем: 5 + 2 = 7. Тази цифра ще бъде цифрата ви на шанса за 2018 година. Всеки месец на 7-ми ще ви съпътства шанса.

Числото 1
Събитията от тази година ще повлияят на вашето бъдеще. Пред вас ще се открият доста вероятности. Тази година можете да започнете нова връзка, да създадете семейство, да започнете личен бизнес или да планирате раждането на дълго чаканото поколение. Късметът ще ви съпровожда във всички области: в промени в местожителството или в търсенето на нова работа. Ще се появи късмет да пандизите вратите към предишното, да се научите да решавате зараждащи проблеми, да избягате от всичко, което ви пречи да се развивате в цялостна степен.
Числото 2
2018 година ще бъде по-стабилна и спокойна за вас от предходната. Ще извършите разбор на личните си дейности и ще набележите проект за бъдещето. Може да има промени в професионалната сфера: ще получите покачване или ще промените длъжността си с по-престижна. Трябва да сте търпеливи, дипломатични и да не бързате, с цел да предотвратите неточности и тогава всичко замислено ще се реализира. Бъдете в положение да работите в екип, да слушате и да приемате скъпи препоръки.
Числото 3
През новата година ще се появят доста нови благоприятни условия за развиване. Трябва да проявявате упоритост, увереност, упоритости и креативност, с цел да не изгубите печеливши покупко-продажби. Това ще ви помогне да се изкачите по стълбата на кариерата или да разширите бизнеса си. През 2018 година можете да уредите персоналния си живот. Очакват ви съдбоносни срещи, най-важното е да не изпуснете ориста си. Нежелателно е да вземате заеми, изключително през февруари и ноември, тези месеци по-добре прекарайте в пестелив режим.

Числото 4
Четворката е виновна за усърдието и настойчивостта. Трябва да научите по какъв начин да бъдете проведени и да контролирате всички работни процеси. Всичко, в което вложите старания, ще донесе резултати през идващите пет години. Не чакайте мигновени резултати, вървете към задачата си, след известно време ще можете да получите чудесните плодове от своя труд. Не бързайте в любовта. Март и декември не са подобаващи за брак. По това време би трябвало да обърнете повече внимание на своето здраве.
Числото 5
Петицата води до издигане в кариерата, преференциални познанства, отваря нови благоприятни условия и пътувания. През 2018 година може да донесе промени в персоналния ви живот, над които не трябва дълго да размисляте. Очакват ви промени и би трябвало да бъдат авансово готови за тях. През февруари животът ви може да направи внезапен завой и да би трябвало много да се потрудите, с цел да постигнете благоденствие. Рискът ще бъде оневинен, само че би трябвало да обърнете по-голямо внимание на финансите: задълженията и заемите могат да влошат вашето състояние.
Числото 6
Годината дава обещание да бъде спокойна и постоянна. Първото място ще бъде заето от фамилните и персонални връзки. Самотните хора могат да намерят половинката си. В професионалната сфера е допустимо покачване, може да започнете личен бизнес или да получите управление над огромен брой хора. В връзките с представителите на властта си коства да внимавате. Бъдете почтени пред закона и не прекосявайте чертата. В началото на годината деликатно сключвайте покупко-продажби, изключително тези, които са свързани с недвижими парцели.

Числото 7
Годината е подобаваща за персонално развиване. Духовното развиване, повишението на образованието и преоценката на полезностите ще оказват помощ да се намерят отговори на комплицираните въпроси и да се решат доста проблеми. Финансовите работи ще минат на назад във времето, по тази причина развиване ще получат до края на 2018 година. Трябва да следите разноските си, с цел да не се окажете в дълг. Съществува заплаха да бъдете излъгани от подправени очаквания. Не бързайте със сключването на брак. Следете прочувственото си положение, с цел да предотвратите отрицателна настройка, която може да премине в меланхолия.
Числото 8
На първо място за вас през 2018 година би трябвало да стои отговорността. Можете да сложите в ред нещата си, да се избавете от проблемите и да започнете убеден кариерен и персонален напредък, в случай че не пренебрегвате отговорностите си. Повишавайте образованието си и проявявайте себе си. Ще можете да поемете лидерска позиция и да уредите персоналните си взаимоотношения. Ако предходните ви взаимоотношения са изчерпани, не се опасявайте да ги прекратите.
Числото 9
Деветката завършва цикъла, по тази причина ще би трябвало да работите в къси периоди. Струва си да побързате: може да не съумеете да завършите почналите планове и да реализирате всичките си проекти. С тези от компликациите ще се справите, които имат за цел първокласен резултат. Определете си ясни цели и периоди. Внимателно се отнесете към фамилните си връзки, с цел да имате надеждна отбрана. Който няма втора половинка, заслужава да разчита на дълго чаканата среща през летния и есенния интервал на тази година.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР