С помощта на Борис Бонев може да бъде съсипан всеки

...
С помощта на Борис Бонев може да бъде съсипан всеки
Коментари Харесай

Контрера: Красно село е еталон как управлява ДБ, заедно с Бонев съсипват София

С помощта на Борис Бонев може да бъде унищожен всеки столичен регион. Това съобщи Карлос Контрера, общински консултант от групата на „ Патриоти за София “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Карлос Контрера разяснява случая с някогашния областен кмет на „ Красно село “ Росина Станиславова от „ Демократична България “, която беше отстранена поради спор на ползи, и нейните връзки с Борис Бонев.

„ Случаят с районния кмет на „ Красно село “ беше явен. Знаехме, че ще стигнем до сходен процес, в който имаме изрично неработеща районна администрация и голяма група недоволни жители “, съобщи Контрера.

Той напомни, че в лозунга си коалиция „ Демократична България “ споделяше, че ще бъде изменена политиката на България: „ Сега те нямат доверие на екипа на личния си областен кмет “.

Карлос Контрера акцентира, че протичащото се в регион „ Красно село “ е пример за метода, по който ръководят властта от Демократична България. „ Район „ Красно село “ не е дребен и би трябвало да има нотка на политическо разкайване към жителите на региона поради това, което им причинихте. Защото със снимане във Facebook и отскачане по площадите не става. Трябва отговорност, логическо мислене, професионализъм, както и морални и обществени качества “, добави той.

Общинският консултант съобщи, че отстраняването на Станиславова е удар и по Борис Бонев, който я поддържаше изцяло.

„ Отстраняването на госпожа Станиславова е и нападение против Бонев, който на балотажа обясняваше по какъв начин дава цялостната си поддръжка за нея на предизборния ѝ протест, обяснявайки, че ще е прелестен кмет, а в този момент изяснява, че ставали неточности. Ама нали Вие сте непогрешимите, господин Бонев. Носете отговорността си. Вие можете да съсипете всеки столичен регион благодарение на господин Бонев “, предизвести Контрера.

БГНЕС напомня, че СОС избира сред двама претенденти новия кмет на регион „ Красно село “, след прекратяването на мандата на Росина Станиславова. Групата на Демократична България предлага общинският им консултант Борис Милчев да заеме мястото.

На 22 февруари т.г. Върховният административен съд осъди дефинитивно за спор на ползи Станиславова. Според закона пълномощията ѝ като областен кмет би трябвало да бъдат прекъснати. Решението на съда не разрешава на Станиславова да заема обществена служба за период от една година.

Конфликтът на ползи, доказан от съда, бе открит от антикорупционната комисия (КПКОНПИ) преди две години, която откри, че в качеството си на кмет Станиславова е сключила контракт с щерка си. Стойността на контракта е 280 лв.. При второ дело КПКОНПИ я санкции с 15 000 лева, тъй като назначила сама себе си за началник на европейски план, като взела 9800 лева по стратегия " Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания ". " Демократична България ", която я издигна за кмет, сне доверието си от нея още на първата година от мандата й. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР