С полагане на клетва от още един общински съветник започна

...
С полагане на клетва от още един общински съветник започна
Коментари Харесай

Светослав Доков положи клетва като общински съветник

С полагане на клетва от още един общински консултант стартира днешното съвещание на Общински съвет - Плевен. Да работи в името на Плевен и плевенчани даде обещание общинският консултант Светослав Доков.

С Решение №253-МИ от 07.12.2023 година, Общинска изборна комисия разгласи за определен общинския консултант Светослав Доков от МК „ Алтернативата на жителите “. Той заеме мястото на определения, само че неположил клетва на последните три съвещания на локалния парламент, Александър Николов. Съгласно т.3 от решение от 04.11.2023 година на Централната изборна комисия пълномощията на общински консултант, който не се е явил и не е подписал клетвен лист на първото съвещание на общинския съвет, и не е декларирал документално по реда на т.2 от същото решение, че е възпрепятстван да се яви, не пораждат. А в случаите по т.3 Общинската изборна комисия афишира за определен за общински консултант идващия претендент, включен в лист „ А “ на листата на показалата го партия, коалиция или локална коалиция претендент.

Полагането на клетва от Светослав Доков бе удостоверено с подписването и на клетвен лист.

Общински съвет - Плевен заседава през днешния ден в Конферентната зала на Община Плевен в постройка „ Гена Димитрова ” по дневен ред от шест оферти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР