С пожелание за здраве, късмет и много щастие, малчуганите от

...
С пожелание за здраве, късмет и много щастие, малчуганите от
Коментари Харесай

Ученици от Отец Паисий закичиха бургаските полицаи с мартеници

С благопожелание за здраве, шанс и доста благополучие, малчуганите от училището  за  деца  с ментални   увреждания  " Отец Паисий " – Бургас закичиха с ръчно направени мартенички началниците на разнообразни структурни звена и районни ръководства в ОДМВР – Бургас. Нетрадиционно с благопожелания и наричания за положително, възпитаниците на образователното заведение изненадаха полицейските чиновници на седмичната им среща, като първия подарък бе за Директорът на ОДМВР – Бургас - старши комисар Калоян Калоянов - великденско цвете от вълнена прежда, направено в духа на българските обичаи.

С мартенички бяха закичени и чиновниците от " Охранителна полиция и КАТ " от градските районни ръководства, чийто шеф – комисар Неделчо Рачев бе измежду уредниците на благотворителния футболен шампионат, сумата от който в размер на 5 750 лева бе дарена за потребностите на профилираното образователно заведение.

Старши комисар Калоянов благодари на възпитаниците на " Отец Паисий ", ръководени от госпожа Роси Евтимова за прелестната изненада, като за следващ път заявява готовността на полицейските чиновници да поддържат малчуганите и със последващи благотворителни начинания.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР