С пожелание за здраве и сили на всички български медици,

...
С пожелание за здраве и сили на всички български медици,
Коментари Харесай

Професионалистите по здравни грижи поздравиха лекарите

С благопожелание за здраве и сили на всички български медици, призвани да лекуват и да дават вяра, от Българската асоциация на експертите по здравни грижи са изпратили приветствие до ръководителя на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров. Това оповестиха от асоциацията. Поздравлението е във връзка днешния Ден на българския доктор.

С висок професионализъм и отдаденост те не престават да се грижат за своите пациенти и през деня, и нощем, и в делник, и в празник, и когато са съумели да съберат нови сили, и когато са преуморени, са допълнили в поздравлението си от асоциацията.

От началото на пандемията, изпълнявайки своя човешки и професионален дълг, над 1500 медицински лица в страната се се заразили с COVID-19, са показали в поздравлението си експертите по здравни грижи и са подчертали признателността си към изгубилите живота си медицински лица.

"Дадохме и свидни жертви, които ще носим в сърцата си, пред които се покланяме и чието мъжество ще почетем и през днешния ден ", са добавили още в текста на поздравлението си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР