С подкрепата на местни организации, Четири лапи е доставила над

...
С подкрепата на местни организации, Четири лапи е доставила над
Коментари Харесай

Над 125 тона храна бяха доставени за животните в засегнатите от земетресенията райони

С поддръжката на локални организации, " Четири лапи " е доставила над 125,5 тона храна за домашните и селскостопански животни в засегнатите от земетресенията провинции на Южна Турция и Северна Сирия, съобщават от офиса на фондацията в България. 
Всичко по тематиката: Земетресението в Турция и Сирия 613
Екипът на " Четири лапи " е оказал здравна помощ на потърпевшите животни в няколко приюта и оказа помощ с превозването им до клиники. Това е единствената интернационална организация за отбрана на животните, която съумя да помогне и на място в Сирия, споделят от фондацията. В екипа са и ветеринарният доктор Марина Иванова, която е част от австрийския екип на организацията и заема позицията координатор " Спасителни задачи ", както и Велизар Ангелов, координатор " Международни планове " от българския офис. Природозащитните са оказвали поддръжка на потърпевшите животни в района на Джиндирес.

От фондацията означават, че са обезпечи храна за идващите два месеца на над 5000 животни, в това число котки, кучета, кози, магарета, крави и овце.

Земетресения в Турция и Сирия на 6 януари т.г. станаха причина за гибелта на хиляди души. Материалните опустошения оставиха без дом хората и животните. Двете страни получиха интернационална поддръжка за справяне с следствията от бедствието. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР