С почетна грамота за споделяне на добри практики и опит

...
С почетна грамота за споделяне на добри практики и опит
Коментари Харесай

НСОРБ отличи Габрово с почетна грамота

С почетна грамота за шерване на положителни практики и опит бе отличена Община Габрово по време на Годишната среща на локалните управляващи, която се състоя от 23 до 25 октомври 2022 година в курорта „ Албена “.

Кметът на Габрово Таня Христова я одобри персонално от Георги Георгиев – член на Управителния съвет на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ) и кмет на община Тунджа.

Наградата е самопризнание за напъните на Община Габрово да работи за развиване на партньорството в локалното самоуправление и за включване в съвместни инициативи на местно равнище.

От ляво надясно: доктор Мадлена Бояджиева – кмет на община Тетевен, Георг Спартански – кмет на община Плевен, Таня Христова – кмет на община Габрово, Тодор Дамянов – зам.-кмет на община Созопол и Георги Георгиев – кмет на община Тунджа © НСОРБ

В рамките на формалната гала такива грамоти получиха още кметовете на общините Благоевград, Доспат, Плевен, Русе, Созопол и Тетевен. НСОРБ връчи и обичайните си призове в категориите „ Принос в развиването на локалното самоуправление “, „ Партньор на общините “, „ Глас на общините “, „ Общински вложител “ и за общественозначими акции.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР