С победата си в Гран при на Австралия във Формула

...
С победата си в Гран при на Австралия във Формула
Коментари Харесай

Льоклер след успеха в Австралия: Колата беше страхотна

С успеха си в Гран при на Австралия във Формула 1 Шарл Льоклер стана първият водач на Ферари след Фернандо Алонсо в Сингапур през 2010-а, който печели така наречен „ Голям шлем “ в един спортен уикенд, откакто завоюва квалификацията, водеше от началото до края и записа най-бърза обиколка.

„ Честно казано, колата беше страхотна през днешния ден (б.р. - вчера). Разбира се, аз свърших добра работа през целия уикенд, само че нямаше да е допустимо без колата “, съобщи Шарл Льоклер след триумфа си в Австралия.

На второ място се подредиха Серхио Перес от Ред Бул и Джордж Ръсел от Мерцедес.

„ Очевидно това е едвам третото съревнование, по този начин е мъчно да мислим за шампионата като цяло. Но истината е, че имаме доста добра кола, на която можем да разчитаме и към този момент се оправяме на равнище. Надявам се да продължим по тази метод и в случай че това се случи, евентуално имаме шансове за шампионата “, разяснява още Льоклер.

„ В момента даже не желая да мисля за шампионата. По-важното е да приключвам надпреварите, тъй като през днешния ден още веднъж имахме неприятен ден. Много е дразнещо и недопустимо “, сподели Макс Ферстапен от Ред Бул, който отпадна преди края на конкуренцията в Мелбърн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР