С победата над Ботев (Пловдив) на Колежа снощи Лудогорец си

...
С победата над Ботев (Пловдив) на Колежа снощи Лудогорец си
Коментари Харесай

Лудогорец приема ЦСКА - София в Разград, накрая дерби между червените и сините

С успеха над Ботев (Пловдив) на " Колежа " нощес Лудогорец си обезпечи първото място след края на постоянния сезон в efbet Лига. Това значи, че " орлите " ще започват плейофите с домакинство на шестия в класирането - Локомотив (Пловдив) или Славия. Двубоят ще бъде на 15 май, понеделник, от 20:15 часа.

ЦСКА - София, който дълго време беше лидер, ще влезе като втори в плейофите. Отборът на Саша Илич ще започва с домакинство на петия Черно море. Срещата сред " алените " и " моряците " ще е на 15 май, понеделник, от 18:00 часа на " Армията ". Четвъртият Левски пък започва с посещение в Бистрица на третия ЦСКА 1948 - на 14 май, неделя, от 20:00 часа.
 Лудогорец дръпна с четири точки на ЦСКА - София и удължи мъката на Ботев на Лудогорец дръпна с четири точки на ЦСКА - София и удължи мъката на Ботев на " Колежа "
Във втория плейофен кръг Лудогорец ще одобри ЦСКА - София. Това ще се случи в уикенда на 20-21 май, като към момента не е конкретизирана датата на конфликта. Интересно е, че дербито сред " алените " и Левски в последния кръг може да се окаже решаващо за шампионската купа. Тогава по стратегия петият Левски би трябвало да одобри отбора на Илич. Срещата е планувана за 7-8 юни.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР