С по-светлите вечери и по-високите температури е време да изтупате

...
С по-светлите вечери и по-високите температури е време да изтупате
Коментари Харесай

Красивият „скрит скъпоценен камък“ в Обединеното кралство има седем водопада и прекрасни места за пикник

С по-светлите вечери и по-високите температури е време да изтупате праха от туристическите си обувки и да се подготвите да изследвате някои от най-красивите места в Обединеното кралство по време на почивка за разходка.

За тези, които се нуждаят от ентусиазъм за отмора, има един прикрит драгоценен камък, който си коства да имате на радара си, даже единствено тъй като ще можете да видите седем грандиозни водопада по пътя!

Скътана в спиращия дъха Пийк Дистрикт, един от 15-те национални парка на Обединеното кралство, е 5-километрова разходка в Дербишър, която е идеална за всички качества и предлага някои в действителност невероятни гледки към провинцията. Намира се в западния завършек на парка покрай село Tintwistle, където също можете да намерите доста евтини места за нощувка. Например Hotels.com има хотелски престой от £97, до момента в който Booking.com предлага композиция от настаняване от £88 на вечер. Предпочитате самообслужване? Vrbo може да бъде превъзходен източник за очарователни вили в парадайс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР