С по-малко от три месеца до началото на Евро 2024

...
С по-малко от три месеца до началото на Евро 2024
Коментари Харесай

Как се оформят съперниците на Англия от Евро 2024 преди последния опит за слава на Трите лъва

С по-малко от три месеца до началото на Евро 2024 Англия и техните противници се пробват да изгладят превратностите и се слагат във допустимо най-хубавата позиция за продобиване на шампионата.

Международната пауза през март разреши на мениджърите да прегледат за финален път претендентите за тима преди края на европейския клубен сезон. В случая на Англия това означаваше дебют на Коби Майноо против Бразилия в събота, до момента в който Джарад Брантуейт можеше да направи своя поклон против Белгия във вторник.

Англия може да е изгубила от хората на Доривал Джуниър, само че те не са единствените такива, с цел да се сблъскат с неточност. Тези, които се усещат по-оптимистично настроени, биха могли да посочат резултатите на противниците си, като в същото време признаят, че тимът на Гарет Саутгейт се класира за шампионата без нито една загуба.

С наближаването на шампионата в Германия Англия остава дребен любимец за излезе на върха. Тук Mirror Football преглежда по какъв начин се оправят другите любимци.

Ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР