С по-малко от две седмици до големия ден британците в

...
С по-малко от две седмици до големия ден британците в
Коментари Харесай

Шофьорите са призовани да извършат една проверка преди Коледа, за да избегнат пълна катастрофа

С по-малко от две седмици до огромния ден британците в цялата страна пускат обичания си джингъл и се прибират вкъщи за Коледа.

Според AA, една трета от всички повреди на коли в Обединеното кралство се случват по време на празничния сезон, което може да докара до скъпи такси. Всъщност водачите могат да чакат да отделят зашеметяващите £156 приблизително за ремонт на щета тази Коледа. Тъй като рецесията с разноските за живот към този момент понижава коледния дух, значимо е да ревизирате колата си преди пътуването. Проверката лишава единствено няколко минути и може да ви избави от цялостна злополука.

Експертите по транспортни средства в Ed-Lock споделят, че водачите би трябвало да долеят масло, преди да потеглят. Всъщност една от всеки три коли, тествани от механици в Обединеното кралство, има „ рисково ниски равнища на масло “. „ Това може да аргументи голяма щета на мотора или щета по средата на вашето пътешестване “, споделиха специалистите. „ Двуминутна инспекция е лесна за осъществяване и не изисква професионал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР