С Plovdiv24.bg се свърза пловдивчанин, който тази сутрин е бил

...
С Plovdiv24.bg се свърза пловдивчанин, който тази сутрин е бил
Коментари Харесай

Пловдивчанин за транспортния ад по Скобелева майка: Пълен абсурд!

С Plovdiv24.bg се свърза пловдивчанин, който тази заран е бил част от зверското запушване на " Скобелева майка ".

Здравейте, тази заран и ние бяхме в задръстването на " Скобелева майка ". Аз работя на 300 м от разклона за Автомагистрала " Тракия ", посока Садово. Карат ни да заобикаляма чак през Ягодово, Катуница и не знам си още къде.

Пълен парадокс за тези, които работят в този регион. Ще би трябвало да заобикаляне за толкоз километри. А за преминаващите от на следващия ден може би ще има актове. Кажете благи хора от АПИ -  по какъв начин ще работим. От у дома ли?

Причината за задръстването е ремонт. До 15 септември ще се ремонтира 11-километрова права от път I-8 Пловдив – Свиленград. Това е секторът от пътен възел " Скобелева майка “ в Пловдив до кръстовището за Садово. Трафикът ще се пренасочва по обходни направления.

Проектът за ремонт на правата включва възстановяване на отводняването, замяна на асфалтовите пластове, както и ландшафтно оформление. Участъкът ще бъде с нова маркировка и ограничаващи системи.

АПИ се извинява на водачите за породеното стеснение при пътуването, само че предприеманите действия са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното прекосяване по правите.

Шофирайте рационално и със съобразена скорост!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР