С Plovdiv24.bg се свърза нашият читател Бойко Стоянов. Ето защо:

...
С Plovdiv24.bg се свърза нашият читател Бойко Стоянов. Ето защо:
Коментари Харесай

Асеновградчанин загради с бариера общински терен, за да паркира само той

С Plovdiv24.bg се свърза нашият четец Бойко Стоянов. Ето за какво: " Здравейте! Изпращам ви фотоси от нелегално сложена преграда на общински имот за повторно от лицето Иван Чешмеджиев. Същият е наемател в кооперация с адрес Асеновград, ул. " Цар Освободител " 4 и жестоко нарушава заповедта на кмета на Общината за унищожаване на бариерата!

Чешмеджиев попречва свободното паркиране на притежателите от кооперацията и жителите на Асеновград! Подадена е за повторно тъжба, тъй като при настояща заповед за унищожаване на бариерата - Чешмеджиев си разрешава да лимитира свободното придвижване и паркиране на притежателите пред дома им. Ще се веселя, в случай че вашият уебсайт разгласява новината и потърси отговор от кмета на Община Асеновград. Благодаря! ".

От пресцентъра на общината обявиха, че Иван Чешмеджиев е платил абонамент за 1 година за 4 паркоместа. В момента комисия проверявала случая поради сигнала.

Текстът на цялата тъжба 1:1

Относно нарушение на заповед на заместник-кмета на Асеновград инж. Петър Бояджиев от лицето Иван Илиев Чешмеджиев, живущ понастоящем чартърен на ул. " Цар Освободител " 4, ет.1, ап.2: На 07.06.2018г. има постановено решение, че нелегално поставената преграда на общинско място от Иван Илиев Чешмеджиев би трябвало да бъде отстранена в седем дневен период. Бариерата се намира на ул. " Цар Освободител " 4. Бариерата не беше отстранена напълно, а единствено преносимата и част.

На 30.10.2018г. в 16.00ч. Иван Илиев Чешмеджиев сложи още веднъж бариерата и загради общински парцел. На въпрос от мен: " На какво съображение слага преграда на общински парцел? ", той отговори, че си е платил на " Паркинги и Гаражи " – Асеновград.          

1) Смятам, че заплащането към " Паркинги и Гаражи " – Асеновград, не анулира заповедта на Заместник Кмета за премахването на бариерата и упорствам Общината този път да пристъпи този път към окончателното унищожаване на бариерата, а освен на преносимата и част

2) Да се изиска от " Паркинги и Гаражи " – Асеновград решението, с което му се дава цялото място за паркиране ( нормално паркират шест автомобила). На мен ми беше отказано да ми бъде предоставено решението от " Паркинги и Гаражи " – Асеновград 

3) Да се ревизира на какво съображение " Паркинги и Гаражи " – Асеновград са отдали място на човек, който живее чартърен в постройката на ул. " Цар Освободител " 4, а на притежателите не е препоръчано такова. Колко са местата за паркиране на въпросното място? Колко и от кой са заплатени? За какъв интервал време от денонощието (часово време)? 

Смятам, че лицето Иван Илиев Чешмеджиев жестоко погазва общинските наредби и заповедта на зам.-кмета инж. Петър Бояджиев и попречва останалите притежатели да паркират пред дома си.

Настоявам, Общината в най-скоро време да вземе нужните ограничения и да наложи плануваните в наредбите наказания на Иван Илиев Чешмеджиев.

Моля, да ми бъде предоставено решението на " Паркинги и Гаражи " – Асеновград на какво съображение, против каква сума и за какъв интервал му е отдадено въпросното място.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР