С плановете на Volkswagen да представи T-Roc кабриолет по-късно тази

...
С плановете на Volkswagen да представи T-Roc кабриолет по-късно тази
Коментари Харесай

SUV офанзивата на VW продължава: T-Cross Coupe догодина

С проектите на Volkswagen да показа T-Roc кабриолет по-късно тази година в действителност можем да кажем, че кросоувър офанзивата на компанията продължава. Най-малкият SUV на автоконцерна, който ще получи името Tarek, към този момент се приготвя за някои елементи на света, до момента в който Jetta към този момент е независима марка в Китай с кросоувъра си VS5. Напълно електрически I.D. Crozz беше видян неотдавна и евентуално ще бъде последван от по-голям I.D. Roomzz в идните години. Освен това, се появиха клюки и за мъничък Taigun.

Но чакайте, това не е всичко. Изглежда, че има място за още един кросоувър в обширната продуктова гама на VW. Според испанското издание Motor.es автоконцерна от Волфсбург възнамерява да сътвори купе версия на своя T-Cross. За задачата VW ще преобразува каросерията, тъй че да се скоси покривът, с цел да бъде притурен грациозен профил за сметка на практичността.

Въпреки че занапред ще виждаме шпионски фотоси на T-Cross Coupe, моделът се чака да излезе преди края на 2020-та. Очевидно е, че скосената версия на модела ще наподобява по-екзотично, само че във вътрешността си ще бъде еднакъв със общоприетия кросоувър. T-Cross Coupe ще употребява платформата MQB A0 на VW Group и ще наследи съвсем всички елементи от естествения модел, тъй че очаквайте бензинови мотори 1.0 и 1.5 TSI и дизеловия 1.6 TDI, ръководен за ръчна или DSG трансмисия (автоматична скоростна кутия с двоен съединител).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР