С пистолет в ръка, хвалещ се с шумната си кола

...
С пистолет в ръка, хвалещ се с шумната си кола
Коментари Харесай

Ексклузивно в SafeNews: С пистолет в ръка и шумна кола, вижте кой е мъжът, убил Ферарио Спасов

С револвер в ръка, хвалещ се с шумната си кола – това се вижда от профила на мъжа, виновен за зверската злополука край Велико Търново.  В нея почина известният треняор Ферарио Спасов.

Снимка: Фейсбук

Според източници на SafeNews името на мъжа е Начо Пантелеев. Информацията към момента не е доказана от Министерство на вътрешните работи, като от там единствено знаят възрастта на водача, предизвикал злополуката – 24 години.

На корица в профила на Пантелеев е поставена фотография на бял Мерцедес. Именно бял Мерцедес опустошава колата на Спасов и го убива. От няколко видеа пък излиза наяве, че мъжът се обича да се хвали с шума, който автомобилът му издава.

Мъжът е с 16 месеца стаж и е карал мощния си Мерцедес с доста висока скорост – към 150 км/ч.

Сигналът за злополуката е получен в събота в 16.40 ч., прецизираха от полицията във Велико Търново. По натовареното трасе София – Варна известният треньор се прибирал от мач на тима си “Дунав Лом ” към Ловеч. Зад него карал 24-годишният Нончо, който блъснал мощната си кола в голфа на Ферарио. Треньорът е умрял на място.

Младият водач от другата кола и спътницата му на 28 година били откарани в незабавна помощ с леки пострадвания.

Шофьора на “Мерцедеса ” е тестван за алкохол и опиати – пробите са негативни. Взети са и кръвни проби за химичен разбор. Задържан е за 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи.

Още вести четете в категорията Крими&Темида 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР