С писмо до медиите майка на осиновено болно дете моли

...
С писмо до медиите майка на осиновено болно дете моли
Коментари Харесай

Спешно: Издирват се биологичните родители на осиновено дете в Монтана, което се разболяло

С писмо до медиите майка на осиновено болно дете моли за помощ. Тя търси биологичните родители, които изоставили рожбата си през 2001 година в дома в Монтана. Детето е в риск и има незабавна потребност да откри биологичните си родители заради здравословен проблем, моли дамата. Биологичният татко се споделя Славейко Георгиев и е роден през 1952 година, а майката - през 1970 година С тези данни разполага дамата. Биологичните родители имат още две деца.
“Молим ви, помогнете да намерим адреса на тези биологични родители, с цел да спасим детенцето си”, умолява медиите дамата, която е отгледала детето. Имейлът ѝ е [email protected]
В неделя институциите отхвърлиха информация. От дирекцията по обществено подкрепяне дадоха отговор, че заради тайната на осиновяването не могат да дадат информация. Майката би трябвало да се обърне с молба към съда.
Ако казусът е незабавен, реакцията ще е бърза - в такива случаи се вършат изключения и тайната на осиновяване пада.
Според медици биологичните родители се търсят при потребност от животоспасяващи интервенции, донорство, трансплантация на органи или наследствена болест, която се е появила при детето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР