С пето дете ще се сдобие Благо Георгиев, като ще

...
С пето дете ще се сдобие Благо Георгиев, като ще
Коментари Харесай

Нова любов, ново бебе! Ивана на Благо Джизъса е бременна, Ванко 1 ще става дядо СНИМКИ

С пето дете ще се снабди Благо Георгиев, като ще направи рапъра Ванко 1 дядо! Половинката на Джизъса Ивана Главчева е бременна и към този момент старателно прикрива наедрелите си форми.

 

В светските среди към този момент настойчиво се носел слуха, че Благо ще става баща за пети път, а близки до Ивана нито отхвърлят, нито удостоверяват богатствата новина. „ И да е бременна, няма да разберете скоро. Ивана е доста суеверна “, разясняват от обкръжението й.

 

Бърза инспекция в Инстаграм профила й също не отхвърля вероятността да е бременна.

 

Щерката на Ванко 1 все по-рядко разгласява фотоси в обществената мрежа. Само допреди няколко месеца Ивана заливаше Инстаграм пространството със сторита. Освен това прави усещане, че хубавицата много съмнително прикрива коремчето си на последните фотоси – я е облякла необятни облекла, я е скрила тази област, написа Intrigi.bg.

 

На никое от скорошните си снимки Ивана не демонстрира стройната й стегната си фигура – нещо, с което преди не спираше да се хвали и обявява.

 

За самия Благо концепцията да направи бебе на половинката си в никакъв случай не е била непозната. Той има две деца от първата си жена – Христина, едно момченце от Есмер Омерова, с което се снабди година след сватбата, и един наследник от Златка Райкова, който към този момент е на 5 години.

 

Така и не съумя обаче да забремени последната си брачна половинка – Полина, с която подписа брак преди 2 години. Малко след развода Джизъса и Ивана се събраха и още тогава ексфутболистът не отхвърляше концепцията за бебе

 

„ В съществени връзки сме. Не знаел дали ще се стигне бебета и сватби, тъй като това е Божа работа “, показа тогава Благо.

Инфо: marica.bg

Тагове: Ивана Благо Джизъса бременност бебе дядо Ванко 1 баща
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР