С петмесечна дъщеря Флоранс, кацнала на бедрото си, дизайнерката-художничка Каролина

...
С петмесечна дъщеря Флоранс, кацнала на бедрото си, дизайнерката-художничка Каролина
Коментари Харесай

О, мамо! Бебешките подутини управляват и малките излизат на пистата, докато Седмицата на модата в Ню Йорк празнува майчинството

С петмесечна щерка Флоранс, кацнала на бедрото си, дизайнерката-художничка Каролина Либерс открадна светлината на прожекторите на Седмицата на модата в Ню Йорк на Колина Страда шоу петък.

Флорънс, облечена в синьо-зелена тениска и шапка с украсени с бижута покривала на ушите, гледаше публиката, до момента в който майка й дефилираше по стилния подиум в лека дълга до земята рокля – един от 36-те визии, основани от креативния шеф на марката Хилари Теймор.

Събраха долната част на Рокфелер център за вчерашното шоу на пистата, познавачите на стила бяха почерпени с изобилна презентация, изпълнена с удрящи главата мелодии - видът, който бихте очаквали да чуете, до момента в който изпомпвате желязо.

Озаглавена „ По-силна “, сбирката наблягаше силата на „ женското тяло и разум “. Какъв по-добър метод да илюстрирате женствените мускули от това да демонстрирате майки?

„ В мъжкия свят, който има вяра, че силата е вярна, ние от Collina Strada имаме вяра, че femme е еластичност “, се споделя в беле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР