С Петър Бакърджиев се разделихме преди година, но заедно отглеждаме

...
С Петър Бакърджиев се разделихме преди година, но заедно отглеждаме
Коментари Харесай

Гергана Гунчева: С Петър Бакърджиев сме разделени от година, но сме страхотни приятели

" С Петър Бакърджиев се разделихме преди година, само че дружно отглеждаме двете ни деца Самуил и Максим. Страхотни другари сме. "

Това призна пред предаването " Търси се " спортната журналистка от по Би Ти Ви Гергана Гунчева. Двамата не престават да бъдат другари. " Обмислях раздялата с Петър две години, правихме опити да останем дружно, само че не се получи ", признава Гери.

Гергана разкри, че към този момент е подготвена за нова връзка: " Когато му пристигна времето. " " Не съм затворена за любовта, само че тази възраст нещата към този момент стават по-бавно. В момента съм сама ", сподели някогашната Мис България 2004.

Петър Бакърджиев разкри, че животът с Гергана за него е сбъдната фантазия. " С нея постигнахме всичко най-важно, което би трябвало да направи човек в своя живот. Да възпита деца, да построи дом и да засади дърво. С Гери го направихме. Бяхме дружно 10 години и това е един от най-хубавите интервали в живота ми. Гери е доста добър и открит човек. Аз съм по-затворен, напряко саможивец. "

Бакърджиев призна, че раздялата е била сложна, само че това е било най-хубавият избор в житейската обстановка пред която той и Гери са били изправени.

" Аз бях основател да Гергана да пристигна в Би Ти Ви ", разкри спортният публицист.

Двете деца на Петър и Гери се включиха в ефир: " Тате е по-строг от мама ", безапелационни са малчуганите Максим и Самуил. Двамата упражняват футбол в " Левски " и мечтаят да бъдат професионални спортисти.

В предаването се включи една от най-хубавите приятелки на Гери - Мария Джерекарова. " Гергана се намира в един от най-хубавите интервали от живота си, към този момент се усеща доста по-добре след раздялата с Пепи. С нея се чуваме всеки ден и за мен нейното мнение е компас. Гери е доста сензитивен и прочувствен човек. Ние двете имаме общи ритаули и един характерен жест с ръцете, с който в обществените мрежи е прочут футболистът Валери Божинов ".

Даниела Велчева, майката на Гери Гунчева беше откровена пред " Търси се ". " Дъщеря ми споделя всичко с мен и знам през какво мина към раздялата с Пепи - призна Даниела. - Когато научих за нейното решение да постави завършек на връзката си с бащата на нейните деца, първото което й споделих беше да намерения за Самуил и Максим. Но и да не не помни за своето благополучие. Животът е къс и човек би трябвало да бъде благополучен в този момент, а не в миналото в бъдеще. "

Гергана Гунчева е израснала в семейство на разграничени родители. Нейният татко отпътува за Италия след развода и връзката му с Гери не е толкоз мощна, колкото е тази сред майка и щерка.

" Подържаме положителни връзки с татко ми ", споделя Гери.

От началото на август едно от най-опитните лица на спортната публицистика у нас - Гергана Гунчева, се реалокира от Нова тв в Би Ти Ви и води спортните вести.

Мис България 2004 е кореспондент и води спортните излъчвания дружно с някогашния си мъж Петър Бакърджиев, Валери Генов и Димитър Тасев.

" Тя е освен измежду най-харесваните лица от екрана, само че и потвърден експерт със забележителен опит от огромни спортни събития от България и света ", споделя за нея Антон Хекимян, шеф “Новини, настоящи излъчвания и спорт ” в Би Ти Ви.

Бившият мъж на Гунчева, спортният публицист на Би Ти Ви Петър Бакърджиев напълно неотдавна стана баща на момиченце. Бебето се споделя Бориса, тежи 2,800 кг. и е 50 сантиметра. Той самичък заяви новината в ефир и се оказа, че никой от сътрудниците му не е знаел, че чака бебе. Натали Трифонова с изненада го попита за какво никой не е подозирал. Петър Бакърджиев има две момчета от някогашната си половинка Гергана Гунчева, която в този момент също е в спортния отдел на Би Ти Ви. Преди нея журналистът беше женен за друга своя колежка - Виктория Петрова. Коя обаче е новата му жена, не е ясно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР