С пет бона се облажи Борис Солтарийски от Ивайло Петев.

...
С пет бона се облажи Борис Солтарийски от Ивайло Петев.
Коментари Харесай

Близък на Слави Трифонов прибра 5 бона от футболна красавица

С пет бона се облажи Борис Солтарийски от Ивайло Петев. Бившият треньор на „ Левски “ и „ Лудогорец “ нае вокала от „ Ку-ку бенд “, с цел да пее на бала на дъщеря му Полин, научи вестник „ България през днешния ден “.
Дъщерята на екс наставника на националния тим по футбол е огромна почитателка на Борис Солтарийски. И баща Ивайло взема решение да я изненада прелестно.

 Резултат с изображение за Ивайло Петев брои пет бона на Борис Солтарийски! фотография: пик.бг

Преди повече от 2 месеца той уговаря вокалиста на Слави Трифонов да пее няколко часа пред гостите на бала. Разбира се, Петев заплаща хонорара на Солтарийски. Сумата е тъкмо пет хилядарки.

Треньорът събира цялата рода в заведение в Ловеч. Там са всички приятелки на абитуриентката. Солтарийски прави шоу, което ще се помни дълго от 19-годишната Полин. Певецът повече от три часа забавлява гостите.

Освен с песни той влиза в функции, споделя и истории от Северозапада, както го прави и в „ Шоуто на Слави “.

Купонът продължава до ранни зори, а Солтарийски взема решение да остане и след края на присъединяване си. Той му отпуска края и се вихри хубавичко.

„ Голям ваучър беше. Още се възвръщам от бала на дъщерята на Ивайло Петев “, призна артистът. Който не стопира да обикаля по участия и да натрупа пачки.

Източник: злословия.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР