С песни и танци, с много талант и артистизъм се

...
С песни и танци, с много талант и артистизъм се
Коментари Харесай

С традиционен концерт в кметство Крупник сложиха началото на пролетните празници.


С песни и танци, с доста гений и артистизъм се извърши сцената на салона в НЧ „ Владимир Маяковски “ – село Крупник във връзка навечерието на красивите пролетни празници.Малки и огромни деца за следващ път потвърдиха, че са най – красивите, най – можещите и най – надарените деца в България.

Участие в празничната стратегия взеха деца от СУ " Св. Св. Кирил и Методий " - село Крупник, както и от филиали на ДГ „ Радост “, школи за национални танци към НЧ „ Владимир Маяковски “ – село Крупник, солисти от фолклорна група „ Надежда “, както и Иван Чорбаджийски, Полина Филатова, Ивана Иванова, Люби, Ванеса и Христо Ковачки и участничката в формата „ Гласът на България “ – Теменужка Самуилова.

Празничния концерт бе почетен от кметът на община Симитли Апостол Апостолов, ръководителят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, кметове на обитаеми места, общински съветници, както и поданици и посетители на селото.Кулминацията на вечерта бе, с поздрава от кметът на село Крупник Иванка Чакалска, която приветства всички присъстващи с добре пристигнали и им пожела светли празници. След което предложения всички участници на сцената и дружно изпяха песента за Крупник.

Стоян Костов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР